gepassioneerde vakmensen

Metsel Meesters

Metselwerk

Bij Metsel Meesters zijn we een team van gepassioneerde vakmensen die gedreven zijn om elk project met zorg en aandacht aan te pakken. We hechten veel waarde aan de details van ons metselwerk en de kwaliteit van de stenen die we gebruiken. Ons doel is niet alleen duurzame en sterke resultaten te behalen, maar ook projecten af te leveren waar je van kan gaan genieten! Jouw metsel project ook via Metsel Meesters op laten pakken?

Offerte aanvragen
×
Metsel icon

Kwaliteit metselwerk
Wij leveren vakmanschap

Ervaring icon

40 jaar ervaring
Metselwerk & gevelrenovatie

Calender icon

Flexibele planning
Snel geregeld

Muren metselen

De juiste keuze met Metsel Meesters

Muren metselen

Het laten metselen van muren vereist zorgvuldige keuzes in steensoorten, metselverbanden en funderingen. Dit beïnvloedt niet alleen de structuur maar ook de uitstraling van je binnenruimte. Bij het metselen van buitenmuren, zijn de keuzes voor steensoort en dikte van belang voor de duurzaamheid en weersbestendigheid. Of het nu gaat om de binnen- of buitenkant van je ruimte, het laten metselen van muren vereist deskundig advies voor het beste resultaat. Wil je meer weten over dit proces? Lees dan meer op onze pagina over het laten metselen van je muren!

Muur laten metselen

Kwaliteit metselwerk

Resultaten

Gemetselde schuur home

Gemetselde schuur

MetselMeester gevelrenovatie resultaat

Gevelrenovatie

Gemetselde aanbouw home

Gemetselde aanbouw

Tuinmuur metselen

Praktisch en in stijl

Tuinmuren metselen

Bij Metsel Meesters maken we tuinmuren op maat. We zorgen voor een duurzame en weerbestendige tuinmuur waar je nog jaren plezier van hebt. We kunnen je helpen met het leggen van de fundering en denken met je mee over de visuele aspecten van je tuinafscheiding. We adviseren je graag, waarbij we rekening houden met de stijl en de praktische behoeften van jouw tuin. Bij Metsel Meesters maken we de perfecte tuinmuur voor jouw buitenruimte. Lees meer over het laten metselen van je tuinmuur.

Tuinmuur laten metselen

Een versterkend karakter

Aanbouw metselen

Een stenen uitbouw versterkt je huis en voegt karakter toe. Metsel Meesters begrijpt jouw behoefte aan duurzaamheid, veiligheid en flexibiliteit in ontwerp. We creëren stevige constructies met uitstekende isolatie en brandbescherming. We denken graag met je mee voor een moderne, klassieke of unieke uitstraling. Wij kijken uit naar elke uitdaging en staan voor je klaar om jouw ideeën waar te maken. Ook je aanbouw laten metselen door Metsel Meesters?

Aanbouw laten metselen

Traditioneel meesterwerk

 

Metselverband voorgevel

Traditioneel MM

“Bij elk bouwproject staat veiligheid voorop. Wij zorgen voor stevige constructies en optimale brandbescherming, ongeacht de stijl; modern of klassiek.”

Gemetselde opbouw

Eindeloze mogelijkheden

Opbouw metselen

Een stenen opbouw beschermt én verrijkt jouw huis. Bij Metsel Meesters hebben we oog voor jouw verlangen naar duurzaamheid, veiligheid en ontwerpmogelijkheden. We creëren sterke constructies die weerbestendig zijn, uitstekend isoleren en een hoge mate van brandveiligheid bieden. Of je nu een moderne, klassieke of unieke stijl zoekt, met stenen zijn de mogelijkheden eindeloos. Een opbouw laten metselen die perfect aansluit bij de stijl van je huis? Neem een kijkje bij Metsel Meesters.

Opbouw laten metselen

Fundering metselen

Stabiliteit en flexibiliteit

Fundering metselen

Een stevige fundering is van groot belang voor de stabiliteit van een gebouw, en Metsel Meesters staat klaar om je te helpen met een stevige basis voor jouw project. Stenen funderingen zijn een slimme optie wanneer beton storten niet praktisch of financieel haalbaar is. Bij Metsel Meesters helpen we je de beste keuze te maken voor jouw project. Of het nu gaat om een offerte of meer informatie, wij zijn er om te helpen!

Fundering laten metselen

Schoorsteen metselen

Een stevige en veilige constructie

Schoorsteen metselen

Een veilige en goed functionerende schoorsteen is belangrijk voor een gezellig haardvuur. Bij Metsel Meesters weten we hoe belangrijk het is om de schoorsteen goed te metselen. Dit zorgt ervoor dat rook en gassen veilig worden afgevoerd, wat brandgevaar en vergiftiging voorkomt. Ons vakmanschap zorgt voor een stevige constructie die de luchttoevoer optimaliseert en problemen minimaliseert. Laat Metsel Meesters je adviseren en helpen zodat jij kan genieten van een warm haardvuur!

Schoorsteen laten metselen

Poeren

Ondersteuningen in stijl

Gemetselde poeren

Voor stevige structuren als inrijpoorten en overkappingen, zijn goede poeren erg belangrijk. Metsel Meesters specialiseert zich in het ontwerpen en plaatsen van deze ondersteuningen. Metsel Meesters biedt diverse stenen en maatwerk ontwerpen, perfect om naadloos aan te sluiten op de stijl en kwaliteit van je huis of tuin. Stenen poeren zijn duurzaam en bestand tegen weersomstandigheden. Lees meer over onze gemetselde poeren en het proces hiervan.

Gemetselde poeren

Veelgestelde vragen

Hoe kies ik de juiste steensoort voor mijn bouwproject?

De keuze van de steensoort hangt af van het beoogde gebruik, esthetische voorkeur en lokale omstandigheden. Een architect kan hierbij helpen.

Zijn vergunningen nodig voor het bouwen of verbouwen van stenen constructies?

Ja, meestal zijn vergunningen vereist. Controleer lokale bouwvoorschriften en neem contact op met uw gemeente om te kijken welke vergunningen vereist zijn.

Is metselwerk bestand tegen waterschade en aardbevingen?

Wij volgen lokale bouwvoorschriften en ontwerprichtlijnen voor seismische activiteit. Wij kunnen niet garanderen dat het metselwerk bestand is tegen natuurrampen.

Is er veel onderhoud nodig bij metselwerk?

Over het algemeen vereist metselwerk geen onderhoud.

Hoe kan ik bepalen of mijn metselwerk reparatie of vervanging nodig heeft?

Inspecteer op scheuren, loszittende stenen en vochtproblemen om te bepalen of uw metselwerk reparatie of vervanging nodig heeft. Twijfel je? Neem contact op. Mogelijk kunnen wij op basis van goede foto’s een advies uitbrengen. Zo niet, dan komen we graag even langs op locatie.

Welke voorbereidingen moeten worden getroffen voordat metselwerk kan worden uitgevoerd?

Voorbereidingen omvatten het opruimen van het werkgebied en zorgen voor de juiste materialen en gereedschappen op locatie. Uiteraard nemen wij dit werk voor jou uit handen. Daarnaast is het aan jou om lampen, zonweringen, et cetera van het metselwerk te halen zodat wij overal goed bij kunnen.

Hoe lang duurt het voordat nieuw metselwerk volledig is uitgehard?

Het metselwerk is doorgaans na 24 uur hard genoeg om externe invloeden te weerstand zoals wind en regen. Ook kunnen we na 24 uur het metselwerk controleren op eventuele scheuren en onregelmatigheden. Na enkele weken is het metselwerk volledig uitgehard.

Meer weten?

Staat je vraag er niet tussen of wil je meer weten over een van onze diensten.

Neem contact op

Metsel icon

Kwaliteit metselwerk
Wij leveren vakmanschap

Ervaring icon

40 jaar ervaring
Metselwerk & gevelrenovatie

Calender icon

Flexibele planning
Snel geregeld