Over metsel meesters

Metsel Meesters

Over ons

De oprichter van Metsel Meesters, Metselbedrijf Ben Kuijer BV, heeft inmiddels 35 jaar ervaring in het vak. Door vast te houden aan onze principes "vertrouwen als basis" en "nakomen van beloftes" hebben we een positieve reputatie verworven in de markt. Metsel Meesters heeft zich vooral gespecialiseerd in metselwerk, voegwerk en gevelherstel met de focus op kleinere projecten.

Offerte aanvragen
×
projecten realiseren

Welke projecten realiseren wij?

Welk metselproject jij ook hebt, wij realiseren het voor je! Of je nu op zoek bent naar expertise in het metselen van muren, het realiseren van een tuinmuur, het bouwen van een aan- of opbouw, het opmetselen van een stevige fundering, het repareren van een schoorsteen door bijvoorbeeld water/vocht schade, het creƫren van gemetselde poeren, gevelrenovatie, voegwerk of het herstellen van scheuren? Metsel Meesters staat voor je klaar! Ons ervaren team van vakmensen biedt professioneel vakmanschap in diverse metselprojecten. Wij streven naar duurzame en hoogwaardige resultaten, waarbij we zorg dragen voor een vakkundige uitvoering van elk project. Projecten waar we trots op zijn, daar gaan we voor!

Vraag offerte aan

Over MM

Veiligheid staat voorop

Veiligheid staat bovenaan onze prioriteitenlijst in het bedrijf. We hechten er grote waarde aan dat al onze medewerkers elke dag veilig terugkeren naar huis. Daarom hebben we het VCA-certificaat behaald. Ons materieel en gereedschap ondergaan jaarlijkse keuringen, en onze werknemers zijn gecertificeerd volgens de GPI-normen. Bovendien voeren we regelmatig inspecties uit op de werkplek en organiseren we maandelijks een toolboxmeeting, zowel op locatie als online. Op deze manier spannen we ons volledig in om ongevallen te voorkomen.

Vraag offerte aan

Ambachtelijk metselwerk

Metsel Meesters staat garant voor vakkundig metselwerk. Deze jarenlange ervaring zie je dan ook terug in onze projecten. Bij Metsel Meesters streven we naar kwaliteit en klanttevredenheid. Ons team van ervaren vakmensen staat graag klaar om jouw metsel of voeg wensen met expertise te vervullen. Daarbij zorgen we altijd voor een fraai resultaat en hebben een kort lijntje met onze klanten. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, we zijn benieuwd naar je project!

Vraag offerte aan

Metsel icon

Kwaliteit metselwerk
Wij leveren vakmanschap

Ervaring icon

40 jaar ervaring
Metselwerk & gevelrenovatie

Calender icon

Flexibele planning
Snel geregeld