Laat je aanbouw metselen door Metsel Meesters

Metsel Meesters

Aanbouw laten metselen door Metsel Meesters

Een stenen uitbouw versterkt niet alleen je huis, het voegt ook karakter toe. Bij Metsel Meesters begrijpen we jouw wensen voor duurzaamheid, veiligheid en flexibel ontwerp. We realiseren stevige constructies die uitstekende isolatie en brandbescherming bieden. Of je nu een moderne, klassieke of unieke uitstraling zoekt, we denken graag met je mee. Vraag vandaag nog een offerte aan en laat ons je helpen je aanbouw werkelijkheid te maken!

Offerte aanvragen
×
Metsel icon

Kwaliteit metselwerk
Wij leveren vakmanschap

Ervaring icon

40 jaar ervaring
Metselwerk & gevelrenovatie

Calender icon

Flexibele planning
Snel geregeld

Muren metselen

Muren metselen

Het laten metselen van muren vereist zorgvuldige keuzes in steensoorten, metselverbanden en funderingen. Dit beïnvloedt niet alleen de structuur maar ook de uitstraling van je binnenruimte. Bij het metselen van buitenmuren, zijn de keuzes voor steensoort en dikte van belang voor de duurzaamheid en weersbestendigheid. Of het nu gaat om de binnen- of buitenkant van je ruimte, het laten metselen van muren vereist deskundig advies voor het beste resultaat. Wil je meer weten over dit proces? Lees dan meer op onze pagina over het laten metselen van je muren!

Vraag offerte aan

Stenen uitbouw

De voordelen van een stenen uitbouw

Duurzaam en robuust
Een stenen uitbouw staat garant voor duurzaamheid en stevigheid. Het biedt een solide constructie die weinig onderhoud vergt en bestand is tegen verschillende weersomstandigheden.

Brandwerend en isolerend
Dankzij de stenen basis biedt jouw uitbouw een hoger niveau van brandveiligheid en isolatie, wat de veiligheid en energie-efficiëntie van je huis verhoogt.

Diverse ontwerpmogelijkheden
Stenen zijn veelzijdig in ontwerp. Of je nu een moderne, klassieke of unieke uitstraling wilt, met stenen zijn er genoeg manieren om dit te realiseren.

Vraag offerte aan

Kosten van het plaatsen van een uitbouw

De kosten van het laten plaatsen van een halfsteense muur is tussen de € 100,- en € 150,- per m2. De kosten van een volsteense muur zijn tussen € 150,- en € 200,- per m2. Via onze prijscalculator krijg je gemakkelijk en snel een prijsindicatie op basis van jouw project. Wil je liever een gerichte offerte op maat? Vul dan de benodigde gegevens in via onze offerte pagina.

Vraag offerte aan

Metselverband metselen

Fundering tuinmuur

speciale steensoorten

Waarom metselmeesters

Waarom kiezen voor Metsel Meesters?

Bij Metsel Meesters staat vakmanschap en jouw tevredenheid voorop. Onze ervaring, toewijding aan kwaliteit en aandacht voor jouw wensen maken ons de ideale partner voor jouw uitbouwproject. Van ontwerp tot uitvoering, wij zijn er om jou te helpen en de uitbouw zonder gedoe te realiseren!

Vraag vandaag nog een offerte aan en ontdek hoe Metsel Meesters jou kan helpen.

Vraag offerte aan

Veelgestelde vragen

Zijn er verschillende ontwerpmogelijkheden beschikbaar voor een stenen aanbouw?

We kunnen meer met stenen dan u denkt. In de meeste gevallen bedenkt een tekenaar of architect. Mocht er geen tekening zijn, kunnen we altijd meedenken met het ontwerp en de mogelijkheden.

Hoe verloopt het proces?

Wanneer u contact met ons opneemt, komen wij langs om de situatie te bekijken en het werk door te nemen. Aan de hand van dit gesprek zullen wij een definitieve offerte opstellen en naar u versturen. Mocht u hiermee akkoord zijn, kunnen we in de door u gekozen periode de werkzaamheden netjes verrichten.

Kan een stenen aanbouw de waarde van mijn huis vergroten?

Een aanbouw kan de waarde zeker vergroten

Heb ik een vergunning nodig voor het laten bouwen van een aanbouw?

Dit hangt erg af van de wensen die u heeft. Wij adviseren altijd te informeren bij uw gemeente of u een vergunning nodig heeft.

Kan ik mijn bestaande aanbouw bij jullie laten renoveren of vernieuwen?

Mochten er in het metselwerk van uw bestaande uitbouw punten vernieuwd of gerenoveerd moeten worden, bent u bij ons aan het juiste adres.

Hebben jullie een garantietermijn?

Wij geven 10 jaar garantie op het metselwerk en 5 jaar op het voegwerk.

Hoe kan ik bepalen of mijn metselwerk reparatie of vervanging nodig heeft?

Inspecteer op scheuren, loszittende stenen en vochtproblemen om te bepalen of uw metselwerk reparatie of vervanging nodig heeft. Twijfel je? Neem contact op. Mogelijk kunnen wij op basis van goede foto’s een advies uitbrengen. Zo niet, dan komen we graag even langs op locatie.

Welke voorbereidingen moeten worden getroffen voordat metselwerk kan worden uitgevoerd?

Voorbereidingen omvatten het opruimen van het werkgebied en zorgen voor de juiste materialen en gereedschappen op locatie. Uiteraard nemen wij dit werk voor jou uit handen. Daarnaast is het aan jou om lampen, zonweringen, et cetera van het metselwerk te halen zodat wij overal goed bij kunnen.

Hoe lang duurt het voordat nieuw metselwerk volledig is uitgehard?

Het metselwerk is doorgaans na 24 uur hard genoeg om externe invloeden te weerstand zoals wind en regen. Ook kunnen we na 24 uur het metselwerk controleren op eventuele scheuren en onregelmatigheden. Na enkele weken is het metselwerk volledig uitgehard.

Meer weten?

Staat je vraag er niet tussen of wil je meer weten over een van onze diensten.

Neem contact op

Metsel icon

Kwaliteit metselwerk
Wij leveren vakmanschap

Ervaring icon

40 jaar ervaring
Metselwerk & gevelrenovatie

Calender icon

Flexibele planning
Snel geregeld