Gemetselde poeren header

Metsel Meesters

Gemetselde poeren door Metsel Meesters

Gemetselde poeren, ook wel bekend als penanten of steunpilaren, zijn robuuste, ondersteunende structuren die fundamenteel zijn voor verschillende bouwelementen, zoals inrijpoorten en overkappingen. Metsel Meesters is gespecialiseerd in het ontwerpen en plaatsen van deze stevige ondersteuningen. We helpen je ook graag bij de project.

Offerte aanvragen
×
Metsel icon

Kwaliteit metselwerk
Wij leveren vakmanschap

Ervaring icon

40 jaar ervaring
Metselwerk & gevelrenovatie

Calender icon

Flexibele planning
Snel geregeld

Poeren

Functie van gemetselde poeren

Poeren zijn essentieel voor het overdragen van de belasting van een bouwwerk naar de ondergrond, waarbij een evenwichtige verdeling zorgt voor stabiliteit. Deze krachtverdeling voorkomt verzakkingen en scheuren, wat de levensduur van jouw inrijpoort of tuinconstructie aanzienlijk verlengt.

Vraag offerte aan

Materiaal

Keuze in materiaal en design

Bij het kiezen van de juiste poer speelt zowel materiaal als design een belangrijke rol. Metsel Meesters biedt een ruime keuze in stenen en voegwerk, waarbij elk ontwerp op maat kan worden gemaakt. Zo sluit de nieuwe poer naadloos aan op de huidige stijl en kwaliteit van je woning of tuin.

Vraag offerte aan

De voordelen van een stenen poer

Een stenen poer is bestand tegen intensief gebruik en weersinvloeden, wat zorgt voor duurzaamheid en levensduur. Doordat deze gemetselde poeren volledig kunnen worden afgestemd op de bestaande bouwstijl, zorgen ze voor een soepele integratie met bestaande structuren zoals een gemetselde brievenbus of tuinmuren.

Vraag offerte aan

Stenen poer

Poeren

Metselen poeren

Gemetselde schuur

De kosten van een gemetselde penant

De prijs voor een gemetselde penant is afhankelijk van de complexiteit, het gekozen materiaal en de afmetingen. Een duidelijke en transparante offerte van Metsel Meesters geeft inzicht in de prijsopbouw, zodat je weet waar je aan toe bent wanneer je jouw poer laat plaatsen. Vraag gemakkelijk en vrijblijvend een offerte aan bij Metsel Meesters.

Vraag offerte aan

Metselwerk Metsel Meesters

Waarom kies je voor Metsel Meesters?

Metsel Meesters biedt een combinatie van vakmanschap en persoonlijke aandacht, waarbij we trots zijn op onze jarenlange ervaring in het vervaardigen van kwalitatief hoogwaardige metselwerken. Wanneer je kiest voor ons, kies je voor duurzaamheid, maatwerk en een service die je van begin tot eind begeleidt, met aandacht voor nazorg en gedetailleerd advies. Metsel Meesters is jouw betrouwbare partner voor een stevige en mooie poer.

Vraag offerte aan

Veelgestelde vragen

Bieden jullie garantie op de geleverde kwaliteit?

Wij bieden 10 jaar garantie op het metselwerk en 5 jaar op het voegwerk.

Welke materialen en ontwerpmogelijkheden bieden jullie voor gemetselde poeren?

Dit is geheel samen te stellen door u.

Waarom kan ik beter kiezen voor gemetselde poeren in plaats van poeren van een ander materiaal?

Gemetselde poeren kunnen meer gewicht aan. Bijvoorbeeld een stalen poort.

Hoe kan ik bepalen of mijn metselwerk reparatie of vervanging nodig heeft?

Inspecteer op scheuren, loszittende stenen en vochtproblemen om te bepalen of uw metselwerk reparatie of vervanging nodig heeft. Twijfel je? Neem contact op. Mogelijk kunnen wij op basis van goede foto’s een advies uitbrengen. Zo niet, dan komen we graag even langs op locatie.

Welke voorbereidingen moeten worden getroffen voordat metselwerk kan worden uitgevoerd?

Voorbereidingen omvatten het opruimen van het werkgebied en zorgen voor de juiste materialen en gereedschappen op locatie. Uiteraard nemen wij dit werk voor jou uit handen.

Hoe lang duurt het voordat nieuw metselwerk volledig is uitgehard?

Het metselwerk is doorgaans na 24 uur hard genoeg om externe invloeden te weerstand zoals wind en regen. Ook kunnen we na 24 uur het metselwerk controleren op eventuele scheuren en onregelmatigheden. Na enkele weken is het metselwerk volledig uitgehard.

Meer weten?

Staat je vraag er niet tussen of wil je meer weten over een van onze diensten.

Neem contact op

Metsel icon

Kwaliteit metselwerk
Wij leveren vakmanschap

Ervaring icon

40 jaar ervaring
Metselwerk & gevelrenovatie

Calender icon

Flexibele planning
Snel geregeld